Rendőrségi

2011.04.08. 10:30

Sütőket cserélgetett a Tescóban, de lebukott - Rendőrségi felhívás

Az ismeretlen elkövető Körmenden a Tesco áruházban lopást kísérelt meg elkövetni úgy, hogy a polcon lévő kiállított Tesco kenyérsütő dobozába, melynek értéke 9.990 Ft, egy másik márkájú, 49.990 Ft értékű olajsütőt tett bele.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mikor az áruház biztonsági emberei az elkövetőnél lévő tárgyat ellenőrizni szerették volna, a konyhai eszközt hátrahagyva a helyszínről elfutott. Az áruház kármegelőzési felelőse ezt követően megállapította, hogy az elkövető az ellenőrzést megelőzően, egyszer már járt az áruházban. Valószínűsíthető, hogy a leltár alapján hiányzó másik olajsütőt is hasonló módon az áru dobozának megcserélésével eltulajdonította. A bűncselekménnyel okozott kár ebben az esetben 40.000 Ft-ra tehető.

A Körmendi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt. Az ismeretlen elkövető felderítésének érdekében a rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a fényképfelvételen látható személyt felismerik, vagy az esettel kapcsolatban további információval rendelkeznek, hívják a Körmendi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának 06-94-592-630-as telefonszámát és kérjék a 41-35 melléket vagy a 107-es ingyenes segélyhívószámon jelentkezni szíveskedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!