Rendőrségi

2011.06.16. 11:02

Veszélyes anyagot szállító teherautó balesetezett (fotóval)

Veszélyes anyagot szállító teherautóval ütközött egy tehergépkocsi Répcelak és Vámoscsalád között, a 86-os számú főúton. Sérülés nem történt.

Vas Népe

Csütörtökön háromnegyed 12 körüli időben közlekedési baleset történt Vámoscsalád és Répcelak között a 86-os számú főúton. Egy tehergépkocsi ütközött egy veszélyes anyagot szállító tehergépjárművel.

Eleinte teljes útzár volt az érintett szakaszon, ezt később feloldottták, ennek értelmében a Győr felől érkezők a 86-os számú főúton félpályán haladhatnak, azonban a Szombathely felől érkező járműforgalmat a járőrök Vasegerszeg-Uraiújfalu-Nick-Répcelak irányába terelték. Délután fél háromkor az útzárat feloldották.

A helyszínen lévő munkatársunk, Benkő Sándor elmondta, hogy a 86-os főút mellett füvet vágtak, emiatt lassított az olajemulziót szállító tartálykocsi. Mögötte haladt egy kisteherautó, már hiába fékezett, nekicsapódott az előtte álló járműnek.

A kisteherautó eleje alaposan összetört, a veszélyes anyagot szállító teherautón a rögzítő csapot a répcelaki tűzoltók elzárták. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!