Rendőrségi

2011.06.24. 13:03

Vízibaleset: megtalálták a nyéki Gólem-tóba elmerült 18 éves fiút

Megtalálták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyékládháza mellett található Gólem-tóban azt a 18 éves fiatalembert, aki csütörtökön merült el a vízben - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.

MTI

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a tónál hat fiatalember fürdőzött együtt, amikor egyikük elmerült. A többiek megpróbálták kihúzni, de nem sikerült nekik, ezért a partra úsztak, és értesítették a hatóságot. A tűzoltók gumicsónakból a partközeli szakaszokat kutatták át, majd értesítették a Mályi Neptun Búvárklubot, amelynek tagjai csütörtök este partra emelték a testet.

Egyedné Novodonszki Éva emlékeztetett arra, hogy csütörtökön - szintén a nyéki tavaknál - volt egy másik halálos vízi baleset is: egy 63 éves férfi olyan részen fürdőzött, ahol tábla jelölte, hogy idegeneknek belépni tilos.

A rendőrség mindkét esetben kizárta az idegenkezűséget, és közigazgatási eljárásban, szakértő bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!