Rendőrségi

2012.04.22. 13:16

Hetekkel ezelőtt ölt a balatonakarattyai gyilkos

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a balatonakarattyai hármas gyilkosság ügyében. A gyanúsítottat elfogták, bevallotta tettét és kiderült a gyilkosság oka is.

Vas Népe

A rendőrség szerint az akarattyai tragédia oka szerelemféltés volt, egy 70 éves férfit és egy 54 éves nőt brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak, viszont a házban élő  92 éves magatehetetlen nő ellátatlanság miatt hunyt el; a vasárnap hajnalban menekülés közben Budapesten elfogott gyanúsított, K. András  elismerte a bűncselekményeket, viszont részletes vallomást nem tett - derült ki az tragédiával kapcsolatban tartott rendkívüli sajtótájékoztatón vasárnap.

A helyszíni tudósításért és a gyilkosság részleteiért kattintson ide!



Vasárnap reggeli beszámolónk

Elfogta a rendőrség a balatonakarattyai hármas gyilkosság gyanúsítottját - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap kora reggel.
Péter Katalin elmondta: a rendőrség Budapesten fogta el azt a férfit, akit a rendőrség a Balatonakarattyán elkövetett hármas gyilkossággal gyanúsít, s ellene szombaton este adott ki elfogatóparancsot. A körözésben szereplő személyautó is meglett - tette hozzá.
Balatonakarattyán szombaton találtak rá két nő és egy férfi holttestére; az ügyben a rendőrség délelőtt ígért részletes tájékoztatást.


Szombat esti összefoglalónk

Bűncselekmény áldozat lett az a három idős ember, akiknek holttestét szombat délután fedezték fel a Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán egy hétvégi házban; a bűncselekménnyel kapcsolatban a rendőrség egy 56 éves férfit keres, és körözik az egyik áldozattól ellopott személygépkocsit is.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, az áldozatokat már napokkal korábban, feltehetően húsvét hétfőn késsel ölhették meg a Veszprém megyei település Árpád utcai házában, és az épület helyiségeit felforgatták.
   
A 91 éves asszonynak és két, 60 év körüli hozzátartozójának, egy másik nőnek és egy férfinak, a holttestét hozzátartozójuk fedezte fel szombat délután, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget.
   
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szombat kora esti közleményében tudatta: az emberöléssel kapcsolatban keresik az 1956-ban született őszes hajú, bajuszt viselő K. Andrást, valamint a HRZ-821 forgalmi rendszámú Nissan Primera márkájú szürke személygépkocsit, amely az egyik áldozat tulajdona volt, és a helyszínről eltűnt. A férfit azért keresik, mert a bűncselekményt megelőzően együtt látták a fiatalabb női áldozattal.


A szomszédok véleményéért és további információkért kattintson a naplo-online.hu-ra. 



Beszámolónk szombaton délután

A Napló első értesülései szerint a Balatonkeneséhez tartozó balatonakarattyai Árpád utcában egy többszintes családi házban három holttestet találtak. A helyszínelők valamivel 15 óra után érkeztek, a környéket a rendőrség lezárta.

Péter Katalin alezredes, sajtóügyeletes a Naplónak is megerősítette a hírt, és hozzátette, hogy az idegenkezűséget nem zárták ki. A helyszíni szemle végeztével tudnak további információkkal szolgálni, ez azonban órákig is eltarthat.

Az MTI értesülései szerint egy idősebb és egy fiatalabb nő, valamint egy fiatal férfi holttestét találták meg az üdülőövezeti családi házban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!