Rendőrségi

2012.08.30. 05:37

Szembesíthetik a "fekete sereg" vezérét a korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel

Szembesíthetik a "fekete sereg" volt vezérét a korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel - tudta meg a Blikk.

MTI

A napilap csütörtöki számában megjelent cikk szerint több vallomásban is felmerült a neve a V. László nevével fémjelzett ügyben. Magyar Róbert ugyanis korábban konkurens helyeket védett embereivel, ami több konfliktushoz vezetett az "éjszaka urával". V. nem hódolt be, feltehetően azért, mert hatalmasabb erők álltak mögötte - írja a Blikk.
Azt egyelőre még nem lehet pontosan tudni, mikor hozhatják haza a Spanyolországban bűnügyi őrizetben lévő maffiózót, a napilap úgy tudja, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium már felvette a kapcsolatot a spanyolokkal.
A "fekete sereg" házi őrizetből évekkel ezelőtt ismeretlen helyre szökött vezetőjét, Magyar Róbertet tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték. A vád szerint Magyar Róbert adott megbízást az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal megölésére; a gyilkosságot 2003. augusztus 27-én követték el Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!