Rendőrségi

2013.12.17. 10:23

Táblagépet, szalámit, sorsjegyet akartak lopni

Vas megye - Tolvajokat és egy egyedi azonosító jellel visszaélő férfit fogtak a rendőrök Vas megyében hétfőn.

Az egyik szombathelyi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai értek lopáson egy helyi lakost hétfőn. A 33 éves férfi az áruvédelmi címke eltávolítását követően, egy táblagéppel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A gyanúsítottat előállították és kihallgatták. R. Ervinnel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Szalámival kísérelt meg fizetés nélkül távozni az egyik vasvári üzletből egy szombathelyi lakos hétfőn. A férfit a járőrök előállították és meghallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt szabálysértési eljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Egy helyi lakost állítottak elő a járőrök hétfőn. A férfi harminckilenc darab sorsjegyet tulajdonított el az egyik csepregi üzletből. Vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt szabálysértési eljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Szelestén intézkedtek a járőrök egy személygépkocsival közlekedő 29 éves ölbői lakossal szemben hétfőn. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a forgalmi engedélyben szereplő alvázszám nem azonos a gépkocsin található alvázszámmal és a személygépkocsin található rendszámot is egy másik járműre állították ki. M. Rolanddal szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!