Rendőrségi

2014.06.24. 13:19

Vasi siker az országos döntőn

A Szombathelyi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelői állhattak fel a dobogó harmadik fokára.

A IV. Országos Baleset-helyszínelő Verseny országos döntőjének megrendezésére 2014. június 17-19. között, a Pest megyei Tahitótfaluban került sor. A verseny lehetőséget adott a baleseti helyszínelést végző rendőrök szakmai tudásának elmélyítésére, valamint az elméleti és a gyakorlati tapasztalatok cseréjére. A megmérettetésen Vas megyét, a Szombathelyi Rendőrkapitányság állományában szolgálatot teljesítő Puklér András r. törzszászlós és Forján Sebastián r. törzszászlós képviselte.

Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az országos döntő első napján, a résztvevő csapatok tagjai elméleti tudásukról adtak számot, majd a második napon, a gyakorlati versenyen különböző feladatok, konkrét baleseti szituációk megoldásában jeleskedtek. A versenyzőknek Mogyoródon, a Hungaroring területén, tizenkét helyszínen kellett bizonyítaniuk gyakorlati felkészültségüket. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői az elméleti csapatversenyben első helyezést, míg csapatversenyben a harmadik helyezést érték el. Az elméleti versenyt egyénileg is értékelték, amely alapján Forján Sebastián r. törzszászlós a második, Puklér András r. törzszászlós pedig az ötödik helyen végzett. A kollégák szépen teljesítettek és méltán állhattak fel a dobogó harmadik fokára. Gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!