Rendőrségi

2015.09.06. 06:54

Tiltott határátlépés és garázdaság Vas megyében

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának járőrei igazoltattak három külföldit 2015. szeptember 5-én a szombathelyi vasútállomáson.

Az intézkedéskor megállapították, hogy a szír állampolgárok nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét és Ausztriába akartak továbbutazni. A rendőrök az illegális bevándorlókat előállították és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy asszony kérte a rendőrség segítségét 2015. szeptember 5-én Vasvárról, mert egy férfi a férjét bántalmazta. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 32 éves K. András vasvári lakos előzetes szóváltás után bántalmazta a sértettet. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!