Rendőrségi

2016.02.05. 07:51

Gázolás a zebrán, tolvaj a boltban - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó fiút sodort el egy személygépkocsival közlekedő, akkor még ismeretlen személy Szombathelyen 2016. február 4-én. A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket. Így az adatgyűjtést követően, a bejelentéstől számított két órán belül megtalálták a baleset feltételezett okozóját, egy 59 éves szombathelyi asszonyt. A fiatal az ütközés következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Dukán tűzifalopáson értek egy helyi lakost, Sárváron pedig élelmiszert és különböző műszaki cikkeket akart elvinni az egyik üzletből egy ugyancsak helyi lakos 2016. február 4-én.

A 63 éves asszony a kapun átmászva a szomszédjából szórt át néhány deszkadarabot a saját udvarára, majd ezt követően akácfát is akart vinni, de elfogták.

A sárvári férfit az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai fülelték le, majd értesítették a rendőrséget. Mindkettejüket előállították az illetékes rendőrkapitányságra és kihallgatták. A nővel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság, a férfivel szemben pedig – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!