Répcelak

2014.07.20. 11:05

Hetedszerre is megrendezik a Répcementi Tűzoltó Kupát

Répcelak - Két új autót, és egyéb eszközöket is birtokba vehetnek a kisvárosi tűzoltók. A Répcementi Tűzoltó Kupa rendezvénye jó alkalmat kínál az ünneplésre.

Simon Erzsébet

A hetedik Répcementi Tűzoltó Kupát rendezik meg július 26-án a kisvárosi tűzoltók. Délután három órakor kezdődik a tűzoltóverseny, a feladatok között staféta váltófutás és kismotorfecskendő szerelés szerepel.

Kronekker Lajos, az önkormányzati tűzoltóság híradó ügyeletese száll be az új járműbe. Horváth Ádám és Kovács Balázs önkéntesek. Fotó: Simon Erzsébet

Este hatkor ünnepélyesen is átveszi a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság állománya azt a gépjárműfecskendőt és vegyes használatú kistehergépkocsit, amelyet Ausztriában vásároltak. Műszaki mentéshez szükséges eszközökkel is gazdagodnak. A hidraulikus feszítővágónak baleseteknél veszik hasznát. Az eszköz költségeit Leader-pályázaton nyerték a tűzoltók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!