Zene

SZOMBATHELY - Három napon három különleges zenei élmény vár az Emlékműhöz látogatókra július 21-től 23-ig. Megyekártyával 10 ezer forintért akár az összes koncertet meghallgathatják az érdeklődők.
A szombathelyi Szimfónia Kávézó nyári szabadtéri zenés programsorozata keretében június 29-én, jövő csütörtökön este fél kilenctől újabb Harcsa Veronika- és Gyémánt Valentin-koncert lesz a zsinagógaudvarban.
Az énekes Nagy Feró vezette Beatrice lesz az idei Őrségi vásár kulturális programjának főzenekara, a legendás rockformáció holnap este hét órakor ad koncertet az őriszentpéteri szabadtéri színpadon, előttük öt órától ugyanott egy szentgotthárdi csapat, a
SZOMBATHELY - Amikor az ember tizenévesen megalapítja az első zenekarát, nyilván arról álmodik, hogy fellép az összes fesztiválon, és amikor éppen nem koncertet ad, akkor maga is ott bulizik a közönség soraiban.
Szombathely - Májusra ígéri új dalát az egyik legkedveltebb hazai popdíva és csapata, így vélhetően a ma esti szombathelyi koncertjén még nem mutatja be a sokak által izgalommal várt szerzeményt Péterfy Bori és a Love Band.