közvilágítás

2021.05.17. 11:00

Oszlopokat döntöttek Bükön

Várhatóan nemsokára építési terület lesz a gyógyfürdő főbejárata előtti térség, már a fürdőfőtér-beruházás alapozása is jelentős munka: egyik állomása a közvilágítás átrendezése.

Bakos Ágnes

Földre döntött oszlopok sora látszik a gyógyfürdő főbejáratánál. A szakemberek a több milliárd forintos turisztikai beruházás alapozásán dolgoznak. – Talán célba ér a gyógyhelyes pályázatunk, a fürdői főtér pályázata 2013 óta zajlik – emlékeztetett dr. Németh Sándor polgármester. A beruházás a célegyenesben van, a tervek szerint 450 napig tart a kivitelezés, hónapokon át lesz építési terület a fürdő bejárata előtti tér. Új lesz a közvilágítás az új főtéren, az építkezés idejére körbekerítik a területet, lezárják a forgalom elől.

Addig sem lehet sötétben a városrész közepe, a közvilágítást addig is meg kell oldani – ezen dolgoznak most. A régi kandelábereket elbontották, ideiglenesen faoszlopokról oldják meg a térvilágítást. A polgármester türelmet kér a helyiektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!