közgyűlés

2021.11.20. 11:00

A Répcelaki Gazdakör új elnöke Pap György

Megtartotta tisztújító közgyűlését a répcelaki gazdakör a művelődési házban, ahol a tagok új elnököt is választottak múlt pénteken.

VN

Az ülésen összegyűlteket dr. Németh Kálmán leköszönő elnök köszöntötte múlt pénteken. Répcelak egykori polgármestere felidézte a sok közös élményt és szép pillanatot, melyet az elmúlt hat esztendőben együtt töltöttek: a szakmai fórumokat és utakat, a kirándulásokat, rendezvényeket.

A jelölőbizottság elnökeként Varga Barnabás ismertette a megüresedett pozíciókra javasolt jelölteket: elnöknek az egyik eddigi alelnököt, Pap Györgyöt; az ő helyére az elnökség egyik tagját, Varga Barnabást; az elnökség soraiba pedig Kovács Ákost javasolták. A három pozícióra a tagság titkos szavazással adta le a voksát. Az ajánlásnak megfelelően új elnökségi tagnak Kovács Ákost, elnökhelyettesnek Varga Barnabást választották meg. A Répcelaki Gazdakör új elnöke Pap György, aki székfoglaló beszédében megköszönte elődjének a munkáját és a tagság bizalmát.

A gazdák ajándékcsomaggal és emléktárggyal mondtak köszönetet dr. Németh Kálmán több éves, eredményes, előremutató és csapatépítő tevékenységéért. A leköszönő elnök egy közös pillanatokat megörökítő fotókkal díszített órát kapott emlékül, melyet Kiss János alelnöktől vett át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!