Sárvár

2014.12.11. 19:55

Buli a téli téren - Gigi és a forralt bor volt az esti sztár

Sárvár - Élvezik a városlakók a Posta téren létrehozott téli vásárt, a forralt boros hangulatot, új a színpadra tett nagy kivetítő is, ahol csütörtök este Radics Gigi Tinódi gimnáziumban adott koncertjét láthatták a város lakói.

Merklin Tímea

Radics Gigit sokan szeretik, kedvelőinek egy része ment a gimnáziumbeli koncertre, egy másik része a téren időzött, családjával, barátaival. Burka Lola, Greffer Dzsenifer, Horváth Réka, Gölta Bianka és Lőrincz András, a Gárdonyi iskola 7. osztályos tanulói ide beszéltek meg találkozót a térre, Radics Gigit a televíziós tehetségkutató verseny óta figyelték, drukkoltak neki, hogy ő nyerjen, mert az övé volt a legjobb hang , és egyébként is jó a kisugárzása, nagyon kedves, és vonzó a színpadi megjelenése .

Borosné Bogdán Rozália a barátnőjével jött, elhozták a lányaikat is. Őri Sándor és felesége már túl voltak a forralt boron is.

Baloghné Farkas Szidónia az egyik árus a sátorsoron, tehát akkor is itt lenne, ha nem menne a kivetítőn a koncert, de amint megtudtuk, imádja Gigit a hangja miatt . Ugyan a hangosító berendezéstől pont nem lát semmit, de hallani hallja a koncertet.

Komondi Ildikó egy másik árus, akinek hosszan itt kellett állnia a hidegben, ő is szívesen hallgatta Gigit és a kellemes zenéjét.

Erős Ferenc a felesége miatt jött el, mert ő szereti nagyon Radics Gigit. Erős-Varga Gyöngyi elmondta, hogy kifejezetten nem a koncertre, hanem ide a térre szerettek volna jönni, mert így sokkal hangulatosabb a gyerekekkel, elhozták az 5 éves Ramónát és a 3 éves Timit is.

 

A téren a hideg ellenére igazi karácsonyváró buli volt, épp csak hó nem lett, de jól kitalálták a kivetített koncertet, mert ezzel az ötlettel még több embert ki lehetett ide csalogatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!