Sport

2009.03.10. 03:27

Asztalitenisz szuperliga: helyosztó bronzmeccs

<b>Celldömölk</b>- Ma 17 órakor az alsósági sportcsarnokban a szlovák SKST Bratislava gárdáját fogadják a celli pingpongosok.

Gergácz Zoltán

A nemzetközi kupaporondon, az asztalitenisz Szuperliga elődöntőjében nagy csatában elvérzett a CVSE-Mávépcell Vörsas gárdája az osztrák bajnok Niederösterreich ellenében (6:3, 5:5). A sorozat utolsó párviadalán, a bronzmérkőzés első felvonásán a szlovák SKST Bratislava vár a vasi gárdára.

- Szeretnénk eredményesen zárni a nemzetközi szereplésünket. Az elmúlt két évben mindkétszer a negyedik helyen zártunk, most már jól jönne egy érem - mondta Klampár Tibor, a celliek edzője. - Annyi biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. A szlovákokról csupán annyit tudunk, hogy a BVSC-t is legyőzték. A keretükben kínai játékos is van, valamint Bardon Michal személyében szlovák válogatott. Nagy csatára számítok, és természetesen celli győzelemre. Ahhoz, hogy megnyugtató előnnyel utazhassunk a március 24-ei visszavágóra, jó lenne minél nagyobb különbséggel nyerni. Így látatlanban a 6:3-mal kiegyeznék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!