Sport

2009.07.23. 02:28

A technika ördöge közbeszólt - vasi modellező balszerencséje a Kőris-kupán

Ölbő - Borítva a papírformát, hazai pályán csak a harmadik helyet tudta megszerezni kategóriájában a vasiak válogatottja, ifj. Eredics István.

Gergácz Zoltán

Érdekesen alakult szombaton az M-kategória versenye. Az elején kilencen álltak starthoz, aztán ahogy megjött az égi áldás és a vihar, négy főre fogyott a mezőny. Törtek az árbocok, szitkozódtak a versenyzők. De a végére ismét kiderült, és teljes lett a mezőny.

14 futam alapján ifj. Csóka László (Pécs) végzett az élen Csóka László (Pécs) és Forrai Csaba (Százhalombatta) előtt. Vasárnap már kellemes időben és változó széliránnyal bonyolították le a 10-esek 12 futamát, amibe bekapcsolódtak az ölbőiek is E-s hajóikkal (a szabályok ezt megengedik). Jól is mentek, de a vitorlafelület fele miatt nem volt esélyük dobogós helyezésre. A sorrend ugyanaz volt mint szombaton, csupán a dobogó harmadik fokán Csaba fiát apja, István váltotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!