Eljárás indult

2024.04.30. 14:12

Kábítószer-kereskedőt és fogyasztókat fogtak el a celldömölki rendőrök

Vaol.hu

Forrás: police.hu

A Celldömölki Rendőrkapitányság nyomozói és járőrei 2024. április 26-án kutatást hajtottak végre egy celldömölki lakásban, mivel a beszerzett információk alapján felmerült a gyanú, hogy egy 44 éves férfi kábítószert árul ott.

A járőröknek egy vonattal érkező idegen férfi tűnt fel a vasi kisvárosban, akiről hamar kiderült, hogy nem céltalanul érkezik. A gyanú szerint egy ismerőse lakásában árulta a kábítószert, ahova a rendőrök is hamar bekopogtattak. A nyomozók gyanúja beigazolódott, mert a győri férfi heti rendszerességgel szállított kábítószert a városba fiatal megrendelőinek. A kutatás során a rendőrök különböző állapotban lévő kábítószergyanús anyagokat, valamint a terjesztéshez és adagoláshoz szükséges eszközöket találtak.

A 44 éves férfit előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra, kábítószergyorstesztet alkalmaztak, amely több komponensre is pozitív értéket mutatott. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

A nyomozás során még több helyi fogyasztót hallgattak ki a nyomozók, velük szemben kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak - közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában