Sport

2009.07.17. 02:28

Csatafutás hetedszer

Szentgotthárd - Augusztus 1-jén immár 7. alkalommal kerül sor a Szentgotthárdi Csata Emlékfutásra, amely a CERR-Cup nemzetközi kupasorozat része.

Horváth Erika

Az idei - augusztus 1-jei, szombati - Csatafutáson 16 órakor kezdődnek a gyerekfutamok hét korcsoportban - ezek eredményhirdetése 17 órától lesz. A 9500 méteres főfutam 18 órakor rajtol, az útvonal keresztülhalad az osztrák-magyar határon a mogersdorfi emlékműig és vissza. A futókat 10 évenként korcsoportokban értékelik. Az első 100 előnevezett versenyző egész napos fürdőbelépőt kap a St.Gotthard Spa Wellness fürdőbe. 18.05-től a hobbifutók vehetnek részt az 1664 m-es távon - a belvárosban. A fő-és hobbifutam eredményhirdetése 20.15-kor kezdődik, majd értékes ajándéktárgyakat sorsolnak ki. Valamennyi előnevezett futót egy gulyáslevesre is várják. A versenyre július 27-éig lehet kedvezményesen előnevezni - tudtuk meg Woki Zoltán főszervezőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!