Sport

2010.05.03. 11:28

Az autópályán ünnepeltek a holland bajnokcsapat fanatikusai

Önfeledt ünneplésük közben elfoglalták vasárnap a leállósávot az A1-es autópálya Enschede melletti szakaszán a holland bajnok Twente labdarúgócsapatának szurkolói.

MTI

A drukkerek üdvözölni szerették volna a sztrádán busszal hazaérkező, aranyérmet szerzett csapatukat. A biztonság kedvéért a rendőrség mindkét irányban leállította a forgalmat, ugyanis a sötétben autózók nehezen vették volna észre az extázisban ünneplő fanatikusokat.

A vezetők hétfő délutánra hívták a De Grolsch Veste Stadion elé a klub szimpatizánsait, hogy közösen bontsanak pezsgőt a 26. forduló óta a tabella legtetején lecövekelt csapat végső győzelmére.
 
A vörösök vasárnap idegenben 2-0-ra verték a NAC Bredát, ezzel megszerezték történetük első bajnoki aranyérmét. A gárda játékosai a győzelmet követően a csapatszellemet dicsérték:

"Közösen értük el ezt az óriási eredményt - nyilatkozott a gólkirály, Bryan Ruiz. - Nem adtuk fel az álmunkat."

Blaise N'Kufo, a csapat másik támadója hasonló véleményen volt: "Mindenki tette a dolgát, együtt pedig képesek voltunk felnőni a feladathoz."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!