Sport

2010.06.18. 12:47

Nem kértek, ezért nem kaptak érmet a kőszegiek

A hétvégén megyei I. osztályú bajnoki címet szerzett kőszegi együttes játékos-edzője Őry Gábor nehezményezte, hogy a táplánszentkereszti meccsük után a szövetség képviseletében senki sem adta át az aranyérmeket. Gerencsér Tibor a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkára szerint - a többi együtteshez hasonlóan - előre kérniük kellett volna, hogy legyen díjátadás.

Pum András

A kőszegi tréner, Őry Gábornak kissé keserű nyilatkozott honlapunknak arról, hogy hiába szerezték meg vasárnap Táplánszentkereszten bajnoki címet, az aranyérmet nem kapták meg a szövetségtől - igaz, ígéretet kaptak, hogy később pótolják a ceremóniát.

Nos, Gerencsér Tibor, a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkára szerint ezügyben az alpokaljaiak hibáztak.

- Őszintén szólva nem értem a kőszegieket, hiszen előzetesen nekik kellett volna jelezniük, hogy mikorra kérik az éremátadást - mondta Gerencsér Tibor. - Az összes megyei I., megyei II, és megyei III. osztályú dobogós együttes - beleértve a megyei I-es és megyei II-es ificsapatokat is - jelezte, hogy pontosan mikor szeretné megkapni az érmeket. Sok helyre azóta már ki is vittük a díjakat egyedül a kőszegiek nem telefonáltak. A rumiak például előre szóltak, ezért adtuk át nekik vasárnap a bronzérmet, ugyanakkor a második vönöckiekkel szombatra beszéltük meg az éremátadást.  De mondok mást: annak ellenére, hogy az utolsó forduló előtt ugye még abszolút kétesélyes volt a bajnoki cím sorsa, ha a kőszegiek előre kérik, megszerveztük volna a táplánszentkereszti ceremóniát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!