Sport

2010.07.12. 12:27

Koman Vladimir az olasz hegyekben izzad és nem tud az Espanyol ajánlatáról

Az olasz TuttoMercatoWeb információja szerint az olasz Sampdoria játékosára a Haladás-nevelés Koman Vladimirra szemet vetett a spanyol első ligás Espanyol együttese. A magyar válogatott játékosa azonban csak a híradásokból értesült a katalánok szándékairól.

Pum András

Míg a trópusi melegben a legtöbben a vízpartokon ejtőznek, addig a Sampdoria együttese - soraiban Koman Vladimirral - az osztrák-olasz határról nem messze fekvő Moenában, a Hotel Dolomitban készül a Serie "A" 2010/2011-es szezonjára. Az Ukrajnában született, de két éves korától Szombathelyen nevelkedett, az U20-as válogatottal az egyiptomi világbajnokságon bronzérmet szerzett Koman az itáliai hegyekben egyelőre kizárólag arra koncentrál, hogy gyökeret eresszen a Bajnokok Ligájára készülő genovai alakulatban.

- Én is csak a híradásokból értesültem az Espanyol érdeklődéséről, de miután eddig sem a menedzseremet, sem a Sampot nem keresték meg a spanyolok, így egyelőre nem is szeretnék különösebben a hírrel foglalkozni - felelte érdeklődésünkre az edzőtáborban éppen az ebéd utáni csendespihenőjét töltő futballista. - Momentán csak az érdekel, hogy megragadjak a Sampdoriában, amire azt hiszem, jó esélyem van, tekintve, hogy valamennyi játékos tiszta lappal indul a nyáron érkezett edzőnél, Domenico Di Carlonál. Egyébként 2010 nyaráig szól a szerződésem, de természetesen bármikor érkezhet olyan ajánlat, ami megfontolásra késztet - de mégegyszer hangsúlyozom: az Espanyol érdeklődéséről nem tudok. Egyébként szombat óta készülünk itt Moenában, mit mondjak: nem egyszerű az élet, roppant kemény edzéseket vezényelt eddig a mester, nincs időnk unatkozni. Egészen augusztus 7-ig edzőtáborozunk, addig megmérkőzünk például az NB II-es Bőccsel is. Úgy gondolom, az edzőtábor végére eldől a sorsom.

- Ami az olasz csapat vébé-szereplését illeti: most már nem téma az azzurik gyengélkedése, amikor kiestek, akkor viszont nagy szégyenről cikkeztek a lapok. Jómagam úgy gondoltam, hogy a gyenge kezdés után apró gólokkal csak-csak tovább továbblépnek az olaszok - nem így történt - zárta szavait Koman.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!