Sport

2010.07.21. 08:30

Négy új játékos Répcelakon- vereséggel kezdtek az Elekes-tanítványok

Első előkészületi labdarúgó-mérkőzésén 1:0-s vereséget szenvedett a Pápa II. ellen a négy kapufáig jutó répcelaki együttes. Az új edzővel, Elekes Zoltánnal készülő együttes eddig négy játékost igazolt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Répcelak-Pápa II. 0:1 (0:0). - Répcelak, 30 néző, előkészületi labdarúgó-mérkőzés, vezette: Németh J.

Répcelak: Kutasi (Horváth G.) - Takács P. (Bellovics), Varga, Lődör (Sipőcz), Pados - Németh G. (Orbán), Hajós, Csordás, Balikó (Széles) - Vida, Tamási (Takács Sz.).

Pápa, I. félidő:
Hajgató - Peric, Borsos, Hacker, Kaszás - Kiss T., Kiss R., Németh - Csepregi, Füredi, Nemes. II. félidő: Hajgató (Szíjjártó) - Füzi, Fazekas, Karácsony, Domján - Horváth T., Megyesi R., Somogyi - Horváth B., Radó, Paduts (Birkás).

Az első félidőben a répcelakiaknak akadtak helyzetei, négy kapufát is lőttek a hazaiak. Szünet után teljes sort cseréltek a pápaiak, és a félidő első húsz perce egyértelműen a vendégeké volt. A hajrában azonban ismét fölénybe kerültek a vasiak, ám a pápaiak egy 40 méteres, megpattanó lövéssel megszerezték a győztes találatot. - Gólszerző: Megyesi.

A hazaiaktól nyaralás miatt Kiss Zoltán és Vágvölgyi hiányzott, ugyanakkor négy játékost igazoltak Elekes Zoltánék: Balikó és Németh Gábor Bükről, Lődör Barcsról, Vágvölgyi a Répcementi együtteséről érkezett.

Öten távoztak: Takács Szilárd, Németh Norbert, Németh Péter, Pados József, Varga Tibor máshol folytatja pályafutását.

- A vezetők azt szeretnék, hogy fegyelmezett csapatot építsek Répcelakon, amely előbbre végez, mint a legutóbbi bajnokságban. Ennek megfelelően keményen dolgozunk, nem is annyira az edzőmérkőzésekre, sokkal inkább a tréningekre fektetjük a hangsúly. Ami a játékoskeretet illeti: a héten véglegesítjük a keretet  - mondta Elekes Zoltán, aki korábban négy éven keresztül a nádasdi együttes edzője volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!