Sport

2010.08.03. 16:04

Torres marad Liverpoolban

Fernando Torres kedden bejelentette: az új vezetőedzővel, Roy Hodgsonnal folytatott beszélgetések után eldöntötte, hogy továbbra is az FC Liverpool labdarúgócsapatánál marad.

MTI

Az elmúlt hetekben olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a spanyol válogatottal júliusban világbajnoki címet szerzett támadó, valamint a csapatkapitány Steven Gerrard távozik a Vörösöktől, mert a klub anyagilag bizonytalan helyzetbe került, a csapat pedig nem harcolta ki a Bajnokok Ligája-indulás jogát.  Torres azonban most - követve társát - véget vetett a találgatásoknak, s kijelentette: marad. A támadót még három évig szerződés köti az egyesülethez.

"Ez a legjobb klub Angliában, a célok és az elvárások ennek megfelelően mindig nagyok - fogalmazott Torres. - Az előző szezon nem úgy alakult, ahogy akartuk, de a következőben biztosan javulni fogunk. Boldog vagyok, hogy maradok. Az elkötelezettségem a klub és a szurkolók irányába ugyanolyan, mint az első napomon volt."

A 26 éves játékos - aki jelenleg combizom-szakadásából lábadozik - három éve szerepel az Anfield Roadon, 79 meccsén összesen 56 gólt szerzett.

A brit lapok az elmúlt hetekben arról cikkeztek, hogy a Chelsea és a Manchester City is kész lett volna kifizetni Torres vételárát, amely a hírek szerint jóval több volt, mint amennyit 2007-ben a Liverpool fizetett az Atlético Madridnak (20,3 millió font).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!