Sport

2010.09.02. 13:57

Eljárás indulhat Szűcs Lajos ellen

Könnyen lehet, hogy eljárás indul a pápai kapus, Szűcs Lajos ellen, aki a Pápa-Haladás (5:1) bajnoki labdarúgó-mérkőzést követően keveredett vitába a Haladás Szurkolói Kör elnökével, Keringer Zsolttal.

Pum András

Kezdjük a legfontosabbal: a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálódik és információkat gyűjt a Pápa-Haladás meccset követő, klubházbeli balhéról. Mint ismeretes, a lefújást követően a pápai klubházban Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Körének elnöke, és Szűcs Lajos, a Lombard-Pápa kapusa keveredett szóváltásba, amely végén - Keringer Zsolt állítása szerint - a hálóőr a jobb sípcsontján nemes egyszerűséggel megrúgta.

 

- A pápai rendőrség az újságokban és az interneten megjelent híradások alapján - valamint azért, mert ők biztosították a mérkőzést - döntött úgy, hogy vizsgálatot kezdeményez az ügyemben - mondta Keringer Zsolt. - Csütörtök délután másfél órás meghallgatáson voltam a Szombathelyi Rendőrkapitányságon, ahol részletesen elmeséltem, hogy mi történt a meccs után az öltözőfolyosón. Nem csak engem hallgattak ki a rendőrök, a kapitányságon jelenése lesz az incidensnél velem tartózkodó feleségemnek és szurkolótársamnak is. Természetesen Szűcs Lajost is meghallgatják majd a rendőrök - ő Pápán mondja el a verzióját. Amennyiben úgy alakulnak a dolgok, akkor garázdaságért akár felelősségre vonhatják Szűcsöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!