Sport

2010.09.11. 22:07

NB III. Bakony-csoport: két gólt rúgott a Kőszegnek a Haladás szlovák légiósa (tudósításokkal frissítve)

Az NB III. Bakony-csoportjában a Haladás II. csapatában a Kőszeg ellen pályára lépett a zöld-fehérek két légiósa, Obric és Fodrek: az utóbbi két találattal szomorította a vendéglátókat. A Sárvár idegenben nyert, a Celldömölk ikszelt, míg a Répcelak az utolsó percekben kapott ki Sopronban.

Horváth Erika

Kőszegi SK-Szombathelyi Haladás II. 1-4 (0-1). - Kőszeg, 350 néző, vezette: Bálintfi.
Kőszeg: Molnár K. - FEHÉR, Keresztes, Táncsics, Gugcsó Á. - Lintner, ŐRI, NEISZ, Nagy - Molnár Z., Weltler. Játékos-edző: Őri Gábor.
Haladás: Mursits - Bezdi, SZELES, Nagy Z., Devecseri - Obric, ISZLAI, Lattenstein, Simon A. - FODREK, Ugrai. Edző: Csertői Aurél.
 A hazai csapat csak a mérkőzés előtt tudta meg, hogy kiváló erőkkel érkezik a vendégcsapat, már nem tudott jegyárat emelni. A vendégek összességében 84 évvel voltak fiatalabbak a kőszegieknél, és ez meglátszott a mérkőzés képén is. -Gólszerzők: Őri (88.), illetve Lattenstein (46.), Fodrek (52., 76.), Ugrai (61.) -  Kiállítva: Devecseri (43.).
Őri Gábor: - Gratulálok Csertői kollégám idei első győzelméhez.
Csertői Aurél: - Eléggé felforgatott összeállításban léptünk pályára, ettől függetlenül a srácok megpróbáltak fegyelmezetten futballozni, és jól küzdöttek  igaz, az ellenfél nem volt túl acélos. A mérkőzés jó volt gyakorlásnak, ismerkedhettünk például a két új légiósunkkal.
 


Marello.hu Várpalotai BSK-Sárvár FC 1-3 (1-2). - Várpalota, 200 néző, vezette
: Hofbauer.
Sárvár: Osvald Márkó - Szabó, VARGA, Horváth L., Gosztolya (Vincze) - SÜMEGHY, Németh, MÁTHÉ (Fülöp), LIKAJ - Sinka (Balassa), Osvald Márió. Edző: Németh József.
 Irreálisan mély pályán, szinte sártengerben játszottak a csapatok. A vendégek már az első félidőben eldönthették volna a mérkőzést, de rengeteg helyzetet kihagytak. Így csak a második játékrész közepétől vált biztossá a három pont sorsa. -  Gólszerzők: Szabó (45.), illetve Osvald Márió (19.), Sümeghy (23.), Likaj (85.).  - Kiállítva: Humli (61.)
 Németh József: - Közepes játékkal a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk.

 

Celldömölki VSE-MTE 1904 1-1 (1-1). - Celldömölk 300 néző, vezette:  Nagy T.
CVSE: Tóth A. - Szilágyi, GYŐRVÁRI, Kazári B., GYÖRKÖS - Süle, Mayer  CSÁKVÁRI, Enyingi ( Németh J.), Sebestyén R. (Velencei) - Kocsis.  Edző: Csákvári Zsolt.
 Az első félidő kiegyenlített játéka és gólváltása után a második játékrészben a Cell a kapujához szorította ellenfelét, de igazi helyzetet nem tudott kialakítani  csak pontrúgásból Györkös révén kapufáig jutott. Az MTE kontrái nem jutottak el a hazai kapuig, így a döntetlen igazságosnak mondható. - Gólszerzők: Csákvári (25.),  illetve Horváth Á. (20.).
Csákvári Zsolt: - Igazságos eredmény született.

 

Soproni VSE- Répcelak SE 4-2 (1-1). - Sopron, 1000 néző, vezette: Molnár A.
Répcelak: Kutasi - Takács, Koncz, Lődör (Sipőcz), Orbán - Varga, Csordás, Balikó, Németh G. - Vágvölgyi, Tóth Zs. (Széles).  Edző: Elekes Zoltán.
Jó iramú, de rendkívül feszült mérkőzést vívott a két csapat. A sérülések miatt tartalékosan felálló Répcelak komoly győzelmi esélyt szalasztott el. Nyolc perccel a mérkőzés vége előtt még a vendégek vezettek. Vágvölgyi indokolatlan kiállítása jelentősen befolyásolta a végeredményt. - Gólszerzők: Bausz (15. , 89.), Polareczki (83., 85.), illetve Balikó (21.), Csordás (79.). -  Kiállítva: Legoza (80.), illetve Vágvölgyi (81.).
Elekes Zoltán:  - 83 percig jól játszottunk. Mit mondjak, győzelmet szalasztottunk el.

 

Büki TK-Badacsomtomaj-Tapolca FC 0-0. - Bük, 100 néző, vezette: Péter.
Bük: Sásdi - Sejber, NYÍRŐ, PADOS, Bolfán - Szalai (Szabó P.), Kovács Zs., Németh N. (Ivancsics), Vörös - Szántó, Molnár (Vinkovics). Edző: Takács Gábor..
Az első félidő közepén a hazaiak irányítója, Némeh Norbert súlyos sérülés szenvedett. A büki csapat görcsös akarással, kapkodva futballozott, ennek ellenére így is jóval több helyzetet alakított ki mint ellenfele. Hazai gól azonban nem láthattak a szurkolók. Több odafigyeléssel begyűjthette volna a három pontot a Bük.
Takács Gábor: - Játékban ezúttal elmaradtunk az elmúlt fordulók teljesítményétől. És sajnos továbbra is góliszonyban szenvedünk.

További eredmények: Csorna-Balatonfüred 1-1, ZTE II.-Lipót 2-0, Pápa II.-Hévíz 1-1.

 

 
 
 Kőszegről Táncsics Péter, Celldömölkről Gasztonyi Csaba, Bükről Csóka Csaba, Várpalotáról Horváth István, Sopronból Németh József tudósított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!