Sport

2010.11.20. 17:10

Leisztinger Tamás támogatóként érkezik a Haladáshoz?

A szombat délutáni Szombathelyi Haladás-Debrecen (3:0) NB I-es bajnoki mérkőzést a Rohonci úti tribünön nézte végig Magyarország egyik leggazdagabb embere, Leisztinger Tamás. Az üzletember - akit korábban hírbe hoztak a szombathelyiekkel - támogatóként érkezhet a vasi egyesülethez.

Pum András

Szombati napját Szombathelyen töltötte Magyarország egyik legvagyonosabb vállalkozója, Leisztinger Tamás. Az üzletember a Haladás-Debrecen mérkőzés előtt a szombathelyi klubvezetőkkel tárgyalt, ám a felek - egyelőre? - nem jutottak megállapodásra, ugyanakkor a Szombathelyi Haladás ügyvezetője, Deéry Attila szerint történt előrelépés az ügyben. A jelenlegi állás szerint Leisztinger támogatóként és nem tulajdonosként érkezhetne a zöld-fehér klubhoz.

- Hosszú tárgyalást folytattunk Leisztinger Tamással, megállapodás ugyan még nincs, az viszont nem titok, hogy kedvezően alakulnak a dolgok - mondta Deéry Attila. - Szeretném leszögezni, hogy nem csak vele tárgyalunk, másokkal is kapcsolatban állunk, hiszen szeretnénk még jobban megszilárdítani a Haladás anyagi helyzetét. Nem titok: a szándékaink szerint a téli átigazolási időszakban megerősítenénk a keretet, ehhez pedig pénzre van szükségünk. Ami Leisztinger urat illeti: a jelenlegi felállás alapján vélhetően támogatóként érkezne Szombathelyre, ugyanakkor mint említettem, aláírt megállapodás még nincs közöttünk. Az üzletemberre pozitív benyomást tett a mérkőzés, de hozzánk hasonlóan ő is látja: jelenlegi keretünk roppant szűk. Egy szó mint száz: tovább folytatjuk a tárgyalásokat Leisztinger Tamással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!