Sport

2010.11.24. 12:55

Szövetségi ellenőrt köteles fogadni a Pornóapáti

Két rendező inzultálta a a Pornóapáti-Vasszécseny (0:1) meccs lefújását követően a bírói hármast, ezért három hazai meccsére szövetségi ellenőrt kell fogadnia a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjában szereplő Pornóapátinak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szombathelyi Városi Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén - többek között  a Pornóapáti-Vasszécseny (0:1)  bajnoki után történteket is vizsgálta. A lefújást követően ugyanis két pornóapáti rendező - mellényét levéve - jelzőtrikókkal és labdákkal szórta meg a játékvezetői hármast. 

A büntetés: a Pornóapáti soron következő három hazai bajnokijára - saját költségén - szövetségi ellenőrt köteles fogadni.

A legutóbbi fordulóban kiállított Desits József (Vasasszonyfa) egy bajnokin nem szerepelhet, míg Taschler Csaba (Pornóapáti) március 8-ig, Vadász Tibor (Vasszécseny) 2011. március 15-ig pihen.

Az U21-es bajnokságban szereplők közül Bokor Gyula (Táplán), Iszak Norbert (Ják), Cseri Péter (Pornóapáti) 2011. március 15-ig nem játszhat, míg Imre Balázs (Vasszécseny) 2011.március 22-ig nem futballozhat bajnokin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!