Sport

2011.02.17. 09:28

Simek Péter ex-nőjével lépett félre az újpesti klubigazgató

Félrelépett az Újpest FC nős, háromgyermekes klubigazgatója, Kovács Zoltán, a volt válogatott labdarúgó ráadásul egy lila-fehér játékos, Simek Péter ex-nőjével gabalyodott össze.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A borsonline.hu információja szerint Kovács Zoltán éppen egykori játékostársa, mostani "beosztottja", Simek Péter volt barátnőjével kezdett viszonyt - Simek anno évekig együtt járt a modellként dolgozó, közelebbről meg nem nevezett 28 éves hölggyel. Az eset kitudódott, de a hírek szerint Kovács Zoltán felesége megbocsájtott hűtlenkedő férjének.

 - Simekkel barátok ugyan nem vagyunk, de munkakapcsolatunk kiváló - árulta el Kovács a borsonline-hu-ak. - Peti már másfél éve nem járt a hölggyel, amikor megtörtént az eset, ezért nincs is oka, hogy haragudjon rám. A csapat az ügyből semmit sem tapasztalt, ez csakis rólam és a családomról szól. Természetesen rengeteg kellemetlenséget okozott otthon nekem ez a történet, de már sikerült rendbe tennem a magánéletemet, és hála az égnek, a feleségem is megbocsátott. Beismerem, hülyeséget csináltam, és borzasztóan sajnálom, hogy félreléptem, tanultam az esetből, az biztos.

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!