Sport

2011.06.17. 14:40

ELŐZETES - Megyei III osztály, Nyugati-csoport: győzelemmel búcsúzna a bajnok Herény

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjának hétvégi, utolsó fordulójában az éllovas és már bajnok Herény a harmadik Vassuránnyal meccsel. A Déli,- a Körmendi,- és a Sárvári-csoportban már befejeződtek a küzdelmek.

Pum András

ARBORÉTUM-HERÉNY - VASSURÁNY (VASÁRNAP, 17.00)

- Tavasszal még pontot sem veszítettünk, remélem nem szakad meg ez a szép sorozat a Vassurány ellen sem - mondta Simon Zoltán, a Herény mestere. - Akad törlesztenivalónk a vassurányiakkal szemben, hiszen egyik döntlenünket ősszel éppen ellenük játszottunk. Remélem jó idő és sok néző lesz, győzelemmel szeretnénk búcsúzni szurkolóinktól. Gergye Gábor eltiltott, miután a bőség zavarával küzdünk, ezért összeállítást még nem tudok mondani.

- Az elmúlt három fordulóban bebiztosíthattuk volna a harmadik helyünket, ám összesen két pontot gyűjtöttünk, úgyhogy most nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen az odahaza veretlen Herény vendégeként kellene megtartanunk a bronzérmet - mondta Kullai László, a Vassurány mestere. -  Úgy jártunk, mint a La Fontaine-mesében, amikor a holló kiénekelte a róka szájából a sajtot. Csak éppen most mi voltunk a róka és a holló is, magunknak köszönhetjük, hogy így jártunk. Ami az egészben szomorú, hogy a játék képe alapján ezen a három meccsen nem is érdemeltünk több pontot. A szezon végére sajnos leeresztett a csapat, számomra is rejtély, mennyire képesek felpörögni vasárnapra a fiúk. Ráadásul szombaton Szentivánéj lesz és bár a fiúkra nem jellemző szezon közben a túlzott mulatozás, mint tudjuk, az ördög nem alszik...Őszintén szólva az egy pontnak már roppant örülnék, biztos vagyok bent, hogy a herényiek győzelemmel akarnak búcsúzni a megyei III-tól. Remélem komolyan veszik a fiúk a meccset, bebizonyítják, hogy nem véletlenül állnak a harmadik helyen, leginkább a srácok önbecsülésükre apellálok. Összeállítás: Putz - Nagy P., Nagy A., Katona, Major - Németh G., Török P., Gerencsér, Siklósi - Varga T., Horváth P.

A 16. forduló. Június 19., vasárnap: Vasszilvágy-Gencsapáti, Horvátzsidány-Kőszeghegyalja, Nemesbőd-Csepreg, Arborétum-Vassurány, Bucsu-Acsád, Perenye-Cák, Vát-Vasasszonyfa. A Bozsok szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!