Sport

2011.06.22. 14:08

Ferenczi István közel a Haladáshoz

Könnyen lehet, hogy a Vasas 33 esztendős támadója, Ferenczi István Haladás-mezbe bújik. A szombathelyiek ügyvezetője, Tóth Miklós szerint jövő kedd környékén fejlemény várható az ügyben.

Pum András

Korábban beszámoltunk róla, az nso.hu úgy tudja, a Szombathelyi Haladás tárgyal a Vasas támadójával, Ferenczi Istvánnal. A futballistát ugyan élő szerződés köti a piros-kékekhez, ennek ellenére elképzelhető, hogy csapatot vált a kilencszeres válogatott támadó.

- Hetekkel ezelőtt szóba került a Vasas támadójának neve, akit abban az esetben igazoltuk volna le, ha Kenesei Krisztiánnal nem sikerül szerződést hosszabbítanunk - mondta Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezetője. - Mint ismert, Kenő két évre aláírt, ennek ellenére a közelmúltban ismét képbe került Ferenczi, örülnénk ha a támadó nálunk folytatná pályafutását. Annak ellenére, hogy a csatárt szerződés köti az angyalföldi klubhoz, jó esélyt látok rá, hogy zöld-fehérbe öltözzön. Mindenesetre szerintem jövő kedd körül már okosabbak leszünk.

A Haladással kapcsolatos hír, hogy jövő héten az indiai cég munkatársai helyére emelik az új eredményjelzőtáblát.

A különböző fórumokon pletykaszinten elterjedt, hogy a nyitófordulóbeli Pécs-Haladás mérkőzést a mecsekaljaiak elhalasztanák. Nos, Tóth Miklós jelezte: ő is hallott a hazaiak szándékáról, de az MLSZ az eredeti időpontban - július 16., 19.00 - rendezi a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!