Sport

2011.06.24. 15:35

Kelemen Kornél lett a Celldömölki VSE új edzője

A vönöcki kispadot a celldömölkire cserélte Kelemen Kornél, a megyei I. osztályban szereplő Kemenesalja volt mestere. Utódja Dobány Gábor játékos-edző lesz.

Pum András

A Vasvár elleni 2:0-s sikerrel búcsúzott a vönöcki kispadtól, Kelemen Kornél játékos-edző - a tréner a következő szezonban már az NB III-as Celldömölki VSE együttesét irányítja. A harmadosztályú klubnál azonban csak "sima" edzőként dolgozik majd, mezt már nem húz. A megyei I. osztály ötödik helyén végzett csapat kispadja sem sokáig maradt üres, eldőlt ugyanis, hogy a jövőben a csapat játékosa, Dobány Gábor - elődjéhez hasonlóan - játékos-edzőként irányítja majd a csapatot.

- Nagyon jól éreztem magam Vönöckön, jónéhány évet lehúztam itt, gyakorlatilag Kemenesalján tanultam meg a szakmát, ez volt az első felnőttklubom - mondta Kelemen Kornél. - A srácok nem a pénzért, hanem a játék öröméért futballoztak, bevallom, kicsit fájó szívvel is hagyom itt őket, ezúton is sok sikert kívánok nekik a jövőben. Ugyanakkor könnyen lehet, hogy nekik és nekem is jót tesz majd a váltás. A celliek már korábban megkerestek, de miután abban az időben még Csákvári Zsolt volt az edző, így nem akartam a helyére pályázni, esélytelen volt, hogy leüljek a kispadra. Most viszont it a lehetőség, remélem sikeresen dolgozom Celldömölkön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!