Sport

2011.06.08. 07:50

Megyei II., Szombathely: a Felsőcsatáré a három pont, bajnok a Tanakajd

Bebizonyosodott: öt sárga lapja miatt jogosulatlanul szerepelt a Gyöngyöshermán-Felsőcsatár (2:1) megyei II-es bajnokin a hazaiak egyik játékosa, így a csatáriak kapták a három pontot. Ezzel eldőlt, hogy a Tanakajd lett a bajnok.

Vas Népe

Mint arról korábban beszámoltunk, a felsőcsatáriak megóvták a 28. fordulóban lejátszott Gyöngyöshermán-Szentkirály - Felsőcsatár (2:1) találkozót, mert szerintük a hazaiak egyik futballistája, az ősszel Simaságról igazolt Eredics Frigyes öt sárga lappal lépett pályára a mérkőzésen.

Nos, a Fegyelmi Bizottság keddi ülésén helyt adott a felsőcsatáriak beadványának, a mérkőzés eredményét megsemmisítette és a három pontot 3:0-s gólkülönbséggel a vendégek javára igazolta. Ez egyben azt is jelenti, hogy - bár két fordulóval a befejezés előtt csak négy ponttal vezeti a bajnoki tabellát a Tanakajd a Gyöngyöshermán előtt - már matematikailag is aranyérmes a tanakajdi gárda. Iszak Gábor tanítványai ugyanis az utolsó fordulóban a visszalépő Pornóapáti ellen biztosan három ponttal gazdagodnak.

Hír továbbá, hogy a jákiak a legutóbbi fordulóban letöltötték egy meccsre szóló pályabetiltásukat - Németh Zsolt csapata legutóbb Söptén fogadta a Sparit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!