Sport

2011.06.20. 11:01

Nagy I. Gábor az MTK-val edz, de a Haladásba vágyik

Egyelőre kérdéses, hol folytatja pályafutását az elmúlt szezonban a Haladásban kölcsönjátékosként futballozó középpályás, Nagy I. Gábor.

Pum András

Nagy I. Gábor az elmúlt szezonban kölcsönjátékosként szerepelt a Haladásban, ám miután a támadó középpályás még egy esztendeig az MTK futballistája, így a futballista hétfőn már a Hungária körúton jelentkezett edzésre. A 26 éves futballista ugyanakkor titkon bízik bent, hogy mihamarabb visszatérhet a Rohonci útra - igaz, erre jelenleg kevés esélyt lát.

- Ma csak egy bőrönddel érkeztem  Budapestre, hiszen nemrég szóltak az MTK vezetői, hogy hétfőn lesz az első edzésünk - jelezte Nagy I. Gábor. - Bevallom őszintén, ha rajtam múlik, nem sokáig maradok a Hungária körúton, annak idején nem éreztem jól magam itt - ezt a mai edzés előtt Garami Józsefnek is elmondtam. A mester közölte: próbáljuk meg mégegyszer, új posztot talált ki nekem, a jövőben jobbhátvédként számítana rám. Hát nem tudom. Négy hete már beszéltem a fővárosi vezetőkkel, akkor is hangsúlyozták, hogy azonnal vissza akarnak kerülni az NB I-be, valamennyi játékosra szükségük van. Én azonban a Haladásban akarok futballozni, ráadásul Aczél Zoltán vezetőedző is jelezte a szombathelyi vezetőknek, hogy számol velem. A két klub vezetőinek kellene megegyezniük, de félek, ez nem lesz egyszerű mutatvány, hiszen mint említettem: az MTK-ban számítanak rám. Remélem egy-két hét alatt eldől a sorsom, bár miután augusztus 31-ig tart az átigazolási időszak, idő még van bőven. Más kérdés, hogy hamarosan kezdődik az NB I., jó lenne mielőbb rendezni a helyzetemet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!