Sport

2012.04.11. 02:28

Kézilabda: veretlen maradt a HVSE-SI U12 a régiósdöntőben

Az országos gyermek kézilabda-bajnokság U12-es lány régiósdöntőjében a Haladás VSE-Sportiskola csapata magabiztosan lett első.

Vastag Nándor

A székesfehérvári tornán öt csapat vívott körmérkőzést. A HVSE-SI a székesfehérvári Alcoát 18-11-re a Körmendi DMTE-t 29-10-re, a Dunaújvárost 29-13-ra, a veszprémi Padányit 20-11-re legyőzve, veretlenül szerezte meg az első helyet.

A szombathelyiek egyúttal kvalifikálták magukat a bajnokság harmadik fordulójába, az országos elődöntőbe. A körmendiek a másik három meccsüket is elvesztették, így ötödik helyen zárták a tornát.

A vasi fiúcsapatok két tornán is szerepeltek, de egyik sem tudta kiharcolni a továbbjutást. Az U12-es korosztályban a celldömölki Eötvös DSE és a szentgotthárdi Arany is nyeretlenül végzett csoportja harmadik helyén.

Az utolsó, egymás elleni mérkőzésükön a celliek 19-4-re bizonyultak jobbnak, ezzel ötödikként végeztek. Az U11-eseknél a csoportkörben szintén pont nélkül maradt a Torony és a Szentgotthárdi Oktatási Intétmény-Széchenyi. Ötödikek végül a gotthárdiak lettek, miután a helyosztón 17-4-re győztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!