Sport

2012.05.25. 15:08

Száguldó csajok - Lotus Ladies Cup a Salzburgringen

Nemzetközivé lett a Lotus Ladies Cup széria, indult Vicky Piria is és Tom Coronel kedvese, Paulien Zwart is!

Vas Népe

Újabb országot hódított meg a hazai hölgykoszorú: ezúttal Labanclandban tettek látogatást, ahol nagy sikert arattak. Fokozván a hangulatot VIP vendégként tiszteletét tette a GP3-as széria legfiatalabb hölgy tagja, az olasz Vicky Piria is, valamint Paulien Zwart is, aki holland és a WTCC 2006-os privát csapattal bajnok Tom Coronel kedvese.

Dr. Bánki Ágnes teljesítette az M-Csatorna negyedik adásában tett ígéretét, mely szerint ugrik egy "webbereset" első győzelme után, oldalunk bloggere Bús Edina meg megnézte a salzburgringi falat közelről Suzuki után ezúttal Lotusszal is. Kiderül az adásból az is, hogy vajon a Coronel famíliában ki vezeti a családi autót, Piriának van-e pasija és még sok minden más is!

Egyáltalán nem elképzelhetetlen az, hogy ismét találkozhatunk a kedves olasz és holland lánnyal a Hungaroringen is, az ENI Forma-1 Magyar Nagydíj alatt, ezzel teljesülne a sorozat megálmodója Bende Adri álma is, hogy a szériája valóban nemzetközi porondra léphessen...

A Motorsport-Csatorna hamarosan újabb videóval jelentkezik, ami már a WTCC eseményeit dolgozza fel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!