Sport

2012.06.01. 02:26

Jól szlalomoztak a Vas megyei autósok

Győr - Remekül szerepeltek a Vas megyei autósok a régiós szlalomversenyen.

Tóth Gábor

A győri Camups Kupa regionális szlalomverseny igen népes, több mint 100, kategóriánként 15-20 autót felvonultató mezőnyében a Vas Megyei Autósport Szövetséget képviselve több vasi sportember is próbára tette a tudását. Közülük a legjobb eredményt Szabados Károly érte el, aki az abszolút rangsorban harmadikként zárt, A3 kategóriában pedig a legjobbnak bizonyult. Az A2 kategória mindhárom fokára vasi autós állhatott: Hegyi László első, Meszes András második, Csonka Gergő harmadik lett. Junior korosztályban Pados Gergő bronz-, N2 géposztályban pedig Béry Zsolt ezüstérmet szerzett.

- Igen erős mezőnyben, igen szép eredményeket értek el a vasi versenyzők - értékelt Dömötör Tibor, a megyei autósport szövetség elnöke. - Anyagi gondok és helyszínproblémák miatt Vas megye az idén még nem adhatott otthont szlalomversenynek, de próbálunk megbirkózni a rendezés nehézségeivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!