Sport

2012.06.03. 09:44

Siker helyett vereség - A Viktória a szünet után öt gólt kapott

Szombathely - A Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata utolsó hazai mérkőzésén háromgólos vezetésről sem tudta megnyerni az Astra elleni mérkőzést.

Vastag Nándor

A Viktória bajnokesélyeshez méltóan kezdte a mérkőzést. Rácz szabadrúgásgóljával gyorsan előnyhöz jutott, és még negyed óra sem telt el, mikor Tálosi fejese után már 2:0-ra vezetett. A 33. percben egy lepattanó labdát Sipos 13 méterről bombázott a léc alá, és az első félidő után úgy tűnt, hogy a lendületesen és ötletesen focizó vasi csapat eldöntötte a három pont sorsát. A szünet után nagyot fordult a játék képe. A csepeliek nem adták fel, negyed óra alatt kiegyenlítettek. A vasiak ekkor már teljesen tanácstalanul és erőtlenül játszottak, de még így is a maguk javára fordíthatták volna a mérkőzést. Nagy Dóra és Sipos azonban nagy helyzetben hibázott, átellenben viszont nem maradtak ki a lehetőségek, így az Astra sikerrel távozott a Király Sportlétesítményből.

A Viktória biztos győzelmet engedett ki a kezéből, így a női NB I. jövő heti zárófordulójában győznie kell, ha bajnok akar lenni.


Szombathely, 100 néző, NB I-es női labdarúgó-mérkőzés

Vezette: Magyar

Viktória: Papp – Szórádi (Horváth L., 84.), Tálosi, Tóth A. (Tischler, 64.), Tóth E. – Jakab R., Krenács, Rácz – Nagy D., Megyeri (Gulner, 73.), Sipos. Edző: Iszak Gábor

Astra: Kovács – Megyes, Kakuszi, Vidács, Molnár – Szabó, Jakab K., Benkő (Kancsár, 88.), Pincze – DOMBAI-NAGY, FOGL. Edző: Dombó János

Gólszerző: Rácz a 6., Tálosi a 13., Sipos a 33., illetve Fogl a 48., az 51. és a 74., Dombai-Nagy a 60., Benkő a 86. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!