Sport

2012.07.29. 09:11

Magabiztos Viktória-siker a Slovan Bratislava ellen

A Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata magabiztos, 7:1-es győzelmet aratott a szlovák bajnok Slovan Bratislava második számú gárdája ellen.

Vas Népe

A Horváth B. – Szórádi, Tálosi, Szalkai – Soós (Tóth K., 68.), Krenács (Nagy B., 68.) – Jakab (Tóth Zs., 77.), Megyeri, Tóth A. (Csidei, 46.) – Horváth L. (Széles, 46.), Sipos (Nemes, 65.) öszszeállításban szereplő Viktória FC lendületes játékkal rukkolt elő és végig irányította a felkészülési mérkőzést.

A szombathelyiek már az 5. percben vezetést szereztek, bal oldali szöglet után Tálosi a bal kapufára fejelt, majd a kipattanót Jakab terelte a hálóba. Az első negyed óra végén Jakab duplázott – ezúttal fejjel volt eredményes –, majd a 20. percben Sipos szép cselekkel játszotta tisztára magát, és 14 méterről a bal alsó sarokba lőtt.

A szünet után Iszak Gábor minden játékosának lehetőséget adott, de a cserék után sem lassítottak a hazaiak. Előbb Sipos lőtt két gólt, majd Jakab is mesterhármasig jutott. A Viktóriánál még Tálosi is eredményes volt, míg a szlovák bajnok erejéből csak a szépítésre futotta.

A vasi csapat ugyan a Slovan Bratislava másodikszámú gárdájával játszott, de a 7:1-es győzelemért minden dicséretet megérdemelnek a labdarúgói.

A 2012/2013- as női NB I-es bajnokság két hét múlva, az augusztus 11-12-ei hétvégén kezdődik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!