Sport

2012.09.13. 08:06

Jól versenyeztek az ifjú vasi síugrók

Rottenmann - Remekül teljesítettek a kőszegi síugrók a steiermarki régióban megrendezett „Raiffeisen Sommer Tournee 2012” elnevezésű versenysorozat harmadik állomásán.

Tóth Gábor

A korosztályos síugró sorozat harmadik állomásának az ausztriai Rottenmann műanyag borítású sáncai adtak otthont. A gyerek I. kategória K15-ös, a gyerek II. K28-as, serdülő I-es és a serdülő II-es korosztály pedig K44-es sáncon ugrott.

A Kőszegi SE nyolc versenyzővel vett részt az erőpróbán – amely a síugrás mellett futóversennyel egészült ki, így északi összetettben (síugrás+futás) is eredményt hirdettek. A gyermek II. mezőnyében Molnár Flórián (2002) síugrásban ötödik lett, északi összetettben aranyérmet szerzett. Serdülő I-ben Molnár Kristóf (2000) megnyerte a síugrást, északi összetettben pedig másodikként zárt. Míg a remek napot kifogó Haiszán Bálint (2001) egy ezüst-, és egy bronzérmet gyűjtött be. A serdülő lányok mezőnyében Vörös Virág (1999) remekelt, mindkét versenyszámban a legjobbnak bizonyult. Pusztai Dóra – serdülő B – (1999) pedig két bronzéremmel tért haza Ausztriából. Érdemes megemlíteni, hogy Molnár Kristóf serdülő I-ben tovább növelte előnyét az összetett versenyben, egyre közelebb kerül így a bajnoki címhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!