Sport

2012.10.16. 19:59

Idegenben bukott el az Admirál

Debrecen - Az NB I-es futsalbajnokságban hatodik mérkőzésén már a negyedik vereségét szenvedte el az Admirál-Haladás VSE. A szombathelyiek ezúttal Debrecenben maradtak alul.

Tóth Gábor

Debreceni EAC–Admirál- Haladás VSE 9-6 (3-2)

Debrecen, 300 néző, NB I-es futsalmérkőzés, vezette: Takács, L. Tóth (Veres).

DEAC: Szalánczi – Nagy, Sánta, FEKETE, BERECZ. Csere: Szabó, Tar, Gyügyei, Varga, Fábri, Kövér. Edző: Darányi Antal.

HVSE: Németh K. – Halmos, Horváth P., Bagó, JÁGER. Csere: Németh P., Egle, Bogyó, Balikó. Megbízott edző: Pálmay Tamás.

Gólszerzők: Berecz 4 (2., 12., 25., 32.), Fekete 2 (20., 23.), Szabó (22.), Tar (28.), Szalánczi (40.), ill. Balikó (13.), Halmos (20.), Jáger (29.), Egle (30.), Németh P. 2 (34., 38.).

A szombathelyiek meglehetősen vékony kerettel érkeztek Debrecenbe: Kottán és Joó eltiltás, Czeglédi, Bánfalvi és Koronczai pedig sérülés miatt hiányzott. Ráadásul az edző, Horváth Levente sem tarthatott csapatával, ugyanis betegség döntötte ágyba.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, a 12. percben már 2-0-ra vezettek. Ezután a Haladás is belelendült, és nem hagyta meglépni gyors, erőszakos ellenfelét. Egygólos debreceni előnynél következett a szünet (3-2). Fordulás után viszont az öltözőben maradt az Admirál. Sorozatban dolgozta ki helyzeteit, és lőtte a gólokat a DEAC. A 25. percben már 6-2-re vezetett a vendéglátó. A folytatásban a szombathelyiek sokszor játszottak vészkapussal, sikerült is szorossá tenni az eredményt (38. perc: 8-6), de az igazság az, hogy a hazai győzelem nem forgott veszélyben.

Pálmay Tamás: – Az ellenfél motiváltabb, gyorsabb, jobb volt nálunk. Sajnos, hiába beszéltük meg a taktikai elemeket, ezeket nem tudtuk megvalósítani. A meccs elején gyorsan elhúzott a Debrecen, így végig futnunk kellett az eredmény után. Megérdemelt a hazai győzelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!