Sport

2012.11.20. 00:55

Egle távozott

Szombathely - Távozott a Haladás VSE NB I-es futsalcsapatától Egle László. A támadó nem akar a jövőben zöld-fehér mezben játszani.

Tóth Gábor

Egle László tavaly igazolt az NB I-be frissen feljutó Haladáshoz. A 2011/2012-es szezonban jól teljesített, 24 bajnoki meccsen lépett pályára, 20 gólig jutott. Az idei szezonban 8 mérkőzésen kapott lehetőséget, 5 gólt jegyzett. Az azonban biztos, hogy a zöld-fehér futsalcsapatban sem góljait, sem mérkőzésszámát nem gyarapítja a jövőben - Egle László ugyanis távozott Szombathelyről.

- Jól éreztem magam Szombathelyen, kijöttem a társakkal, és a körülményekkel annak ellenére is elégedett voltam, hogy az utóbbi időszakban már anyagi problémákkal küzdött a klub - fogalmazott Egle László. - Kizárólag szakmai okok miatt távoztam. Például nagyon kevés játéklehetőséget kaptam. Volt olyan meccs, amikor csak perceket tölthettem a pályán, ennyi idő alatt pedig nem lehet csodát tenni. Ausztriában véget ért a nagypályás szezon, így pedig nem láttam értelmét, hogy Szombathelyen maradjak - hiszen nem számított rám a szakmai stáb. Hazaköltöztem Dombóvárra a családomhoz. A futsalt nem hagyom abban, volt irántam megkeresés Ausztriából és Magyarországról is. De egyelőre nem tudom, hogy hol folytatom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!