Sport

2012.12.19. 14:36

Félmaratont futhattak

Megyei körkép - Befejeződött az idei Félmaratonokat Fut6sz versenysorozat, amelyen ismét a szombathelyi Garami Árpád bizonyult a legjobbnak.

Horváth Erika

A vasi és zalai sportszervezők által tavaly életre hívott és sikeresnek bizonyuló  Félmaratonokat Fut6sz Kupa versenysorozatot  idén is meghirdették. A hét versenyből legalább négyen kellett  részt venni, s ezek összesítéséből alakult ki a végeredmény. Az idei sorozatot is a Sárvár-fürdő  félmaraton nyitotta március 31-én és zárta november 3-án. És még a negyedik fordulóbeli, júniusi  Sri Chinmoy maratont és félmaratont  rendezték Vas megyében, Szombathelyen.

Az összesített pontverseny abszolút rangsorában két vasi futó is dobogós helyen végzett. Akárcsak tavaly, idén is Garami Árpád  (SZoESE) bizonyult a legjobbnak, a harmadik helyen pedig Devecseri Bálint (Szombathely) zárt. A kategóriánkénti összesítésben is  szereztek előkelő helyezéseket a vasiak.

Végeredmény, 19-39 év: 2. Devecseri Bálint (Szombathely), 4. Pongrácz Attila (Sárvári Kinizsi), 6. Unger Tamás (Szombathely), 8. Fülöp Tibor (Szombathely). 40-49 év:  1. Garami Árpád (SZoESE),  2. Garamvölgyi Róbert (Király SZE). +50 év: 1. Tóth Tibor (Rábapaty), 3. Hopp Viktor (Király SZE).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!