Sport

2013.01.23. 17:39

Tizenegyesözön és lökdösődés a Haladás-Ajka meccsen

Felkészülési-mérkőzésen a Szombathelyi Haladás 5-1-re verte az NB II-es Ajkát - négy gólt is tizenegyesből szereztünk.

Pum András

Az első félidő lefújása előtt tumultuozus jelenetek játszódtak le a pályán.

Szombathelyi Haladás-Ajka 5-1 (3-0).

– Szombathely, Illés Akadémia, műfű, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Takács R.

Haladás:
Rózsa - Schimmer, Guzmics, Fehér, Búrány - Simon, Rajos - Nagy G., Németh M., Radó - Andorka. II. félidő: Gőcze - Zsirai (Hanzl), Jagodics, Devecseri, Farkas - Szakály, Iszlai - Gyurján, Kalász, Czafit - Kenesei. Edző: Artner Tamás.

 

 

Az elsőnél és a másodiknál Radót, a harmadiknál Nagy Gábort buktatták. A lefújás előtt a vendégek jobbhátvédje, Sallér elveszítette a fejét, belerúgott a mellett elkocogó Radóba, amikor ott sem volt a labda, kisebb tumultus, lökdösődés támadt a pályán - az ajkaiak edzője - a volt Haladás-pályaedző - Németh Zoltán azonnal lecserélte futballistáját.

A dolog előzménye, hogy jó negyedórával korábban Sallér beszólt Radónak, hogy szerinte színészkedik, mire a Haladás kispadjáról hangosan jelezték felé, inkább a játékra koncentráljon. A volt Haladás-védő ezt azonban láthatóan zokon vette és később "bosszút állt" Radón.

 

- A felkészülési időszakhoz képest egy jó csapat ellen, jó mérkőzést játszottunk. Pozitívum, hogy sokat futottunk, sok helyzetünk volt, emellett több jó egyéni teljesítményt  is láthattunk – Németh Márió játéka különösen tetszett. Az első félidei játékkal elégedett voltam, szünet után már gyengébb ritmusban futballoztunk. Hiányérzetem a kapott gól miatt van - értékelt Artner Tamás, a Haladás mestere.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!