Sport

2013.02.21. 17:43

Hatodik a Zrínyi a teremfoci diákolimpia országos döntőjében

Zalaegerszeg - A Zrínyi iskola csapata hatodik helyezést ért el a teremlabdarúgó diákolimpia IV. korcsoportos országos döntőjében.

Vas Népe

A zalaegerszegi országos döntőben a budapesti, illetve a megyei győztesek indulhattak. A húsz csapatot négy ötös csoportba sorolták. A Zrínyi iskola gárdája (Mester Bálint, Kiss Krisztián, Deéry Ármin, Auer Milán, Tóth Márton, Shäfer András, Farkas Péter, Koltai Márk, Mészáros Bence, Mészáros Gergő, Mészáros Tibor, csapatvezető, testnevelő: Kovács László) a csoportkört két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárta.

A Zrínyi iskola csapata

Szent László (Mogyoród)-Zrínyi 2-0, Árpád-házi Szent Erzsébet (Esztergom)-Zrínyi 1-3, Zrínyi-Wosinsky Mór, (Tolna) 2-2 (büntetőkkel: 1-0), Gyula István (Budapest)-Zrínyi 0-1.

A szombathelyiek csoportmásodikként a másnapi nyolcas döntőben a négy közé jutásért a másik csoportban első nyíregyházi Móricz iskola csapatával találkoztak - 1-1-es döntetlen után büntetőkkel a nyírségiek jutottak tovább (4-3). A Zrínyi így az 5-8. helyért folytathatta; a Kaposvárt 2-0-ra legyőzte, a hódmezővásárhelyi Kertvárositól viszont 4-1-re kikapott, így a hatodik helyen zárt. A játékosok az Illés Akadémia és a Haladás utánpótlás csapataiban Nagy József, Bánfalvi Zsolt, Szenczi Imre és Imre János  irányításával készülnek.

Az V-VI. korcsoportos országos döntőt Vácon és Gödön rendezték. A Vas megyét képviselő Kereskedelmi csapata (csapatvezető: Fancsali Ferenc) a 13-16. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!