Sport

2013.03.29. 15:55

Csiki-csuki a Haladás-Videoton időpontjával

Március 17-én elmaradt a Haladás Videoton elleni bajnokija, amit előbb április 10-én, majd április 3-án pótoltak volna. Április 10. a nyerő dátum.

Pum András

Az MLSZ ismét áttette a Videoton elleni, elmaradt bajnoki időpontját, az első, április 10-i dátum a végleges dátum.

Tehát a 20. fordulóból elmaradt Haladás-Videoton összecsapásra nem április 3-án, hanem másfél hét múlva április 10-én szerdán, 16 órai kezdettel a Duna TV kamerái előtt kerül sor. Emiatt egy napot csúszik az MTK-Haladás bajnoki időpontja is, nem április 12-én pénteken, hanem április 13-án, 16 órakor (Sport1) lép pályára a zöld-fehér gárda a Hungária körúton.

- Csütörtökön kaptuk meg a versenybizottsági határozatot, amelyben szerepel, hogy jogorvoslatnak helye nincs, innentől kezdve nem sokat tehetünk. Miután az elkövetkező  napokra nagy esőt jósolnak, a pálya talaja miatt talán szerencsésebb is, hogy egy héttel később játszunk. Egyébként Spanyolországban és Angliában is változnak az időpontok, csak a hétvégi bajnoki előtt pár nappal dől el, hány órakor kezdődnek a tévés meccsek - a televíziók privilégiuma ezt meghatározni. Olykor azonban még a napok is változnak. Azok a szurkolóink, akik elővételben megvásárolták a jegyet a Haladás-Videoton meccsre, de nem tudnak kijönni, természetesen visszakapják a jegy árát - jelezte Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!