Sport

2013.03.01. 19:51

Kiütéses Viktória-győzelem

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Viktória-Trend Optika 11-0-ra legyőzte a fiatalokból álló NB II-es Győri ETO-t. A vasi lányok szünet után felőrölték ellenfelüket.

A szombathelyi csapatban a korábban sérült Nagy Dóra elkezdte az edzéseket, Bogdányi jövő héten tréningezhet. Fehér viszont beteg, Tischler munkahelyi elfoglaltsága miatt nem szerepelhetett. Az első félidő jó iramú játékot hozott, amíg az NB II-es győriek erővel bírták, odatették magukat. Szünet után fizikálisan nagy fölénybe került a Viktória, és futószalagon lőtte góljait. A szombathelyiek 11 találatuk mellett több kapufát is szereztek, végighajtották a kilencven percet. Az ugyanakkor látszódott, hogy az új játékosoknak még össze kell csiszolódniuk a többiekkel.

 

Viktória-Trend Optika FC-Győri ETO 11-0 (3-0)

Bük, műfű, 20 néző, női felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szvorda.

Viktória: Horváth B. (Földes, 46.) - Tóth E. (Harsányi, 55.), Ferencsik, Tóth A., Marsai - Soós, Krenács - Horváth L. (Nemes, 70. ), Vörös, Sipos - Széles (Megyeri, 55.). Edző: Iszak Gábor.

Gólszerzők: Horváth L. 2, Vörös 2, Sipos 2, Ferencsik 2, (egyet 11-esből), Megyeri, Tóth E., Széles.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!