Sport

2013.04.29. 15:05

Szolnokon a létszámgondokkal küzdő Falco

Az NB I. A-csoportos kosárbajnokság negyeddöntőjének 3. mérkőzésén a 2-0-s hátrányban lévő SZOVA-Trend Optika KC Szombathely kedden 19 órakor Szolnokon lép pályára.

Tóth Gábor

Egyelőre a papírformának megfelelően alakult a két csapat párharca: az Olaj hazai pályán (95-68) és Szombathelyen (97-89) is nyert - igaz utóbbi meccsen nem adta olcsón a bőrét a Falco. Amennyiben a keddi mérkőzés is szolnoki győzelemmel zárul, úgy a sárga-feketék számára véget ér a szezon.

- Szombaton minden elkövettünk a győzelem érdekében, becsülettel harcoltunk, jól is játszottunk, mégis kikaptunk - fogalmazott Bencze Tamás, a SZOVA-Trend Optika KC Szombathely mestere. - Ez is jelzi, hogy az Olaj mennyire jó csapat. Ettől függetlenül mi azon leszünk, hogy a Szolnoknak még egyszer el kelljen utaznia Szombathelyre. Reálisan szemlélve az erőviszonyokat sok esélyünk nincs a meglepetésre, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát, és emelt főve jöhessünk le a pályáról. Zagoracnak javult ugyan a bokája, de kevés esélyt látok a játékára. Ráadásul Jancsikin is kidőlt a sorból, az egyik ujja eltörött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!