Sport

2013.06.06. 14:55

Eső áztatta díjugratás

A Vas Megyei Lovas Szövetség díjugrató versenysorozatának második fordulóját a Körmend Szarvas Csárda Lovas SE rendezte.

Horváth Erika

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a rendezőket és versenyzőket sem, végig szakadt az eső, és a felázott talaj nagyon megnehezítette a lovasok és lovaik dolgát. De a rossz idő ellenére a szomszédos megyékből (Zala, Veszprém, Győr-Moson-Sopron) is érkeztek résztvevők.

Vasi eredmények. B0: 3. Rendes Krisztina (Szarvas Csárda LK, Fáma nevű lován).  B1-A: 3. Kopf Kis Dorka (Dobrádi LK, Diego nl.).  B1-C: 3. Rendes Krisztina (Szarvas Csárda, Fáma nl.).  B2-ifi: 1. Agg Viktória (Katafai LK, Lauretta nl.), 3. Agg Viktória (Katafa, Ginger nl.).  B2 nyitott: 1. Prisznyák Norbert (Dobrádi, Mefisztó nl.), 3. Dobrádi György (Dobrádi, Matyi nl.  B3 nyitott: 1. Agg Viktória (Katafa, Lauretta nl.), 3. Fodor Nikolett (Prestige LK, Caravaggio nl.).  B4 nyitott: 1. Fodor Nikolett (Prestige, Caravaggio nl.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!