Sport

2013.08.25. 19:41

NB III.: két vereség

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Nyugati-csoport mindkét vasi csapata vereséget szenvedett. A Körmend hazai pályán, a Haladás II. idegenben bukott el.

Vas Népe

Körmendi FC–Győri ETO FC II.
1-3 (0-3).

– Körmend, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Molnár.Körmend: SÁSDI – Bezdi Dániel (Csenterics), Varga, Kósik, Takács M. – sipos, MAKAI, Kajtár (Takács Á.), Bezdi Dominik (Balikó) – Szalai, NÉMETH E. Edző: ifj. Molnár Károly.Gólszerzők: Takács Á. (60.), ill. Farkas (23.), Kiss (27.), Novák (33.).Az eseménydús, szórakoztató meccs első félidejében mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. A melyekből az ellenfél a 23. és a 33. perc között hármat könyörtelenül kihasznált. Fordulás után a 11-est is hibázó házigazda több ígéretes támadást vezetett, de csak a szépítés jött össze.

Molnár Károly: – Becsülettel küzdve, Trabanttal próbáltuk meg felvenni a versenyt az Audival. Pilótáink, szerelőink, még szurkolóink is minden tőlük telhetőt megtettek a győzelem érdekében. De sajnos így sem sikerült legyőzni a jobb konstrukcióval rendelkező riválisunkat.

A csereként pályára lépő Takács Ádám (jobbról) szerezte a körmendi csapata szépítő találatát (Fotó: Szendi Péter)


Csepel–Haladás II.
3-0 (1-0).

Budapest, 300 néző, vezette: Ducsai. Haladás II.: Dombó – Angyal, Jagodics B., Füredi (Győrffy), ZSIRAI – Fider (Merk), Rajos, Török (Hoós), MEDGYES – Vlasics, Tóth L. Edző: Tóth László. Gólszerzők: Juhász (35.), Haraszkó (48.), Zimermann (65.). Kiegyenlített első félidőt játszottak a csapatok, egy óriási védelmi hibából a Csepel szerzett vezetést. Szünet után egy újabb bakit ismét góllal büntetett a hazai csapat. Átvette az irányítást a Haladás II., ám ziccert hibázott, az ellentámadásból pedig bebiztosította győzelmét a Csepel.

Tóth László: - Ellenfelünk három gólt rúgott, melyre mi eggyel sem tudtunk válaszolni. Ilyenkor nem marad más hátra, gratulálnunk kell ellenfelünknek. 

Eredmények: Budaörs– Tököl 4-0, Veszprém–Balatonfüred 1-6, Mosonm.–Andráshida 0-5, Újbuda–Dorog 2-0, Csákvár–Nagyatád 3-1, Diósd–BKV Előre 0-2.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!