Sport

2013.09.25. 12:15

NB II-es röplabdarajt

Szombathely - A hétvégén megkezdődik a pontvadászat az NB II-es női röplabda-bajnokságban is.

Horváth Erika

Az előző idényben két Vas megyei együttes szerepelt a női röplabda NB II-ben. Az első helyen záró és az osztályozót is sikerrel megvívó Vasi Sport Akadémia már az első osztályban játszik, így a bronzérmes Haladás VSE-SZoESE maradt a szombathelyi képviselő. A 2013/2014-es szezont a hétvégén nyolc NB II-es női csapat kezdi meg a nyugati csoportban.

Ők maradtak. Előtérben (balról): Werkman Viktória (15), Horváth Mónika (takarva) Bodzer Attila, Szalontai Petra (11), Szalontai Eszter. Fotó: Unger Tamás

- A csapatunk szerkezete nem változott. Egyetlen távozónk van: Bodovics Hanna a VSA-ba igazolt - mondta a HVSE-SZoESE edzője, Bodzer Attila. - De négy új játékost is igazoltunk: a feladó Ferenczy Zsófiát Ikrényből és három ütőjátékost. A Győrből érkezett Németh Erzsébet sajnos az egyetemen szalagszakadást szenvedett, ő most még nem mutatkozhat be. Homor Georgina és Simon Regina eddig a megyei bajnokságban szerepelt. Egy kicsit ugyan nehézkesen indultak az edzések, ám én bízom a csapatomban, abban, hogy ebben az évben a harmadiknál is jobb helyen végzünk.

A HVSE-SZoESE hazai pályán kezdi a bajnokságot, szombaton 16 órakor a Közgázt fogadja az egyetemi csarnokban. Ezentúl minden bajnokiját ott játssza a csapat, mert a Sugár úti teremhasználati jog a VSA-é lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!